By & arkitekturCosplay

To edderkopper i København – på shoot med Spider-Gwen og Spider-Man

posted by Jeppe 10/01/2018 0 comments

Jeg elsker Spider-Man. Så er det ligesom på plads. Jeg elsker ligeledes cosplay. Jeg havde set billeder af cosplayer Emchu Cosplays udgave af Spider-Gwen og var vild med stilen, så jeg fik arrangeret et shoot med hende + hendes personlige Spider-Man (Ristettoast) – ja, det kalder han sig altså =)

Vi fandt en dag i slutningen af august 2017, hvor vejret var lækkert og København var klar til at være baggrund. Især Axel Towers fungerede godt som backdrop for de to helte (vi fik endda adgang til tårnet grundet deres cosplay og en venlig vagt).

Her er mine favoritskud fra dagen.

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.