Cosplay

Star Wars – cosplayshoot ved Brorfelde Observatorium

posted by Jeppe 11/01/2018 0 comments

Jeg er kæmpe fan af Star Wars. En god blanding af magi, rumskibe og det gode mod det onde skåret ud i pap. Der er bare noget kick-ass over lyssværd, Kraften og federumskibe.

Jeg har derfor længe drømt om at skyde nogle fede billeder af de gode mod de onde.

Først skrev jeg et opslag i en Facebookgruppe for danske cosplayers for at se om interessen var der. Det var den heldigvis. Herefter skrev jeg håbefuldt til Brorfelde Observatorium (der i øvrigt er et megafedt sted for folk med kærlighed for det uendelige univers) for at høre om vi måtte bruge deres område som baggrund.

Her er mailen, der svarede på min forespørgsel =)

Så er stilen lagt og jeg fik de sidste detaljer på plads. Datoen blev sat til d. 9. december, så vi kunne nå at få nogle billeder ud til premieren på The Last Jedi.

Det her syn mødte mig, da jeg ankom, hvilket gav mig et stort smil på læben.

Med på dagen havde jeg glæde af cosplayerne: Cebt cosplay (Old Luke), MeanKitteh cosplay (Rey – The Last Jedi), 50 Cal Creations (Imperial Knight), Enchanted Nova (Death Star mechanic), Kazz (Dark Jedi custom), Rinnox cosplay (Scavenger Rey – The Force Awakens). Kig forbi deres sider og bliv fan. De er sindssygt kreative og dygtige, hvis du er til cosplay.

Se hele galleriet af fede billeder her.

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.