Arkiv

Den lille forskel

posted by Jeppe 25/03/2014 0 comments

Vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger, siger man. Men hvis de undskyldninger gør dig bedre til det du elsker, gør dig til et lidt bedre menneske, samt gør livet lidt bedre for andre, vil jeg påstå, at det er undskyldningen værd.

Jeg tilbragte 4 dage I fotograferingens tegn, mest for min egen skyld, men også for at gøre en lille forskel og for at få folk til at smile. Jeg elsker at tage billeder, at udfordre mig selv. Jeg vil udvikle mine fotografevner et skridt af gangen.

Jeg havde fornøjelsen af at tage billeder af forskellige events over 4 dage. Jeg skød zombier, homoseksuelle, transseksuelle og superhelte i løbet af de 4 dage.

zombies

Det hele started I en uhyggelig kælder på på Vesterbro. Ørestad bibliotek havde, i samarbejde med Copenhagen Comics og København læser, arrangeret en litteraturaften hvor temaet var zombier. Der er danske forfattere og kunstnere på listen. Der var en kort diskussion omkring zombier som genre eller omdrejningspunkt for historier, hvilket var en fed og anderledes måde at snakke om de udøde på. Jeg var der for at skyde nogle rå, grynede billeder af eventet, der også bød på fed makeup. Det var en sjov og udfordrende aften med svære lysforhold, men jeg lærte en del og havde en fed aften.
Hvis du vil se pletskuddende fra eventet, så kig med her!

kiss

Fredag tog jeg til Hellerup for at deltage og dække demonstration mod Ugandas anti-homo lov. Det var en inspirerende og fedt at se så mange mennesker deltage i demonstrationen, der sluttede foran Ugandas ambassade. Kærlighed og respekt fyldte luften, og jeg fik nogle stemningsfyldte billeder undervejs.
Se de bedste skud fra dagen her.

superheroes

Weekenden blev spenderet I selskab med superhelte, bogstaveligt talt. Benjamin, ejeren af legetøjsbutikken Superhelten.dk, var manden bag 2 indsamlinger til fordel for Familier med kræftramte børn. Indsamlerne var klædt ud i festlige kostumer. Lørdag startede vi på Rådhuspladsen og gik I retning af Nyhavn. Folk kiggede, grinede og hyggede sig. Børnene nød mødet med Disneyprinsesser og superhelte, mens der blev samlet ind I den gode sags tjeneste.

Om søndagen indtog vi Field’s. Folk var utroligt positive og modtagelige. Der var god stemning og gavmildhed i store mængder. Superheltene blev taget godt imod. Især børnene elskede de mange udklædte indsamlere.
Se de fede billeder her!

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.