Cosplay

Cosplay stories – Loui-Chan Cosplay

posted by Jeppe 14/08/2017 0 comments

Jeg har besøgt Genki (dansk cosplay convention) i Farum. Jeg er vild med cosplay-kulturen. Den er rummelig, alsidig, skæv og har plads til alle. Jeg har fået lov til at interviewe nogle af deltagerne for at høre mere om deres hobby.

Cosplaynavn?
Alder?

21

Hvordan startede din interesse for cosplay?

Min veninde læste manga og var cosplayer, og hun fortalte mig om J-Popcon og cosplay, og så blev jeg grebet af det.

Hvad betyder cosplay for dig?

Det betyder rigtig meget. Det er det sted hvor jeg har de fleste venner og i det hele taget har det bedst.

Hvad er dit favoritcosplay?

Grell Sutcliff fra Black Butler. Jeg har lavet mange ting selv og han er min favorit karakter i hele anime verdenen.

Har du nogle cosplay-idoler?

Ja og ret mange faktisk. Jeg er stor fan af Rinaca og Surine cosplay fra DK. Ellers er jeg mega stor fan af Reika fra Japan og A.K. Wirru fra Australien.

Hvad er din vildeste oplevelse med cosplay?

At folk tog så godt imod de slikkepinde, som jeg delte ud til Genki (lørdag). Jeg havde arbejdet rigtigt hårdt og brugt rigtig langt tid på dem, så det var virkelig fedt at se at de blev taget så godt imod.

Hvor meget tid bruger du på de enkelte kostumer?

Det er meget forskelligt. Nogle mange timer, hvor andre ikke tager mere end 1-2 timer.

Hvad kan cosplay give dig, som andre hobbyer ikke kan?

Det kan give mig en tryghed og frihed til at være mig selv, som jeg ikke finder andre steder.

Hvad har du af fremtidige projekter?
Jeg er snart færdig (jeg mangler kun en ting) med Rapunzel fra Tangled, Loki fra Thor: Ragnarok og Mathilda fra Black Butler. Men ellers er jeg i fuldt gang med Harley Quinn fra Suicide Sqaud og motorsaven til Grell Sutcliff fra Black Butler.
Her er nogle af Loui-Chans forskellige cosplays.

Nick Wilde, Zootopia

Forskellige cosplays

Alois, Black Butler

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.