Cosplay

Cosplay stories – Bára cosplay

posted by Jeppe 05/08/2017 0 comments

Jeg har besøgt Genki (dansk cosplay convention) i Farum. Jeg er vild med cosplay-kulturen. Den er rummelig, alsidig, skæv og har plads til alle. Jeg har fået lov til at interviewe nogle af deltagerne for at høre mere om deres hobby.

Cosplaynavn?
Bára Cosplay

Alder?
26 år

Hvordan startede din interesse for cosplay?
Som for så mange andre, startede det med en interesse i manga og anime og ved internettets magi, opdagede jeg cosplay. Da jeg flyttede til Danmark formåede jeg at tage til J-popcon 2009 og min interesse er kun vokset.

Hvad betyder cosplay for dig?
Cosplay er en unik hobby idet at den har så mange aspekter. Gennem cosplay kan man have et kreativt outlet, en måde at udtrykke sig på og muligheder for at møde helt vidunderlige mennesker, man nok aldrig ville have mødt, hvis ikke man havde cosplay til fælles.

Hvad er dit favoritcosplay?
Nok Wonder Woman og Lara Croft!

Har du nogle cosplay-idoler?
De fleste af mine venner ender oftest med at være de cosplayere jeg ser mest op til.

Hvad er din vildeste oplevelse med cosplay?
Hele min oplevelse da jeg var til European Cosplay Gathering i 2014. Og da jeg var afsted til Paris Games Week sidste år, hvor jeg hjalp til Guinness World Record for Most Individuals Dressed as Lara Croft!

Hvor meget tid bruger du på de enkelte kostumer?
Det varierer rigtig meget. Jeg tager ikke rigtig tid på hvor længe jeg er i gang. Jeg starter på et tidspunkt og når jeg er færdig, så er jeg færdig.

Hvad kan cosplay give dig, som andre hobbyer ikke kan?
En måde at udtrykke mig på en helt unik kreativ måde.

Hvad har du af fremtidige projekter?
Forhåbentlig Emily Kaldwin fra spillet Dishonored 2 og Jodariel fra spillet Pyre.

Hvad laver du når du ikke cosplayer?
Spiller Playstation eller går på arbejde. Meget spændende.

Her er nogle af Báras forskellige cosplays.

Lara Croft, skudt af Kelevar Cosplay and Photography https://www.facebook.com/KelevarCosplay

Morrigan, Dragon Age Inquisition (concept art udgave) og er skudt af CaptainImaginary Photography https://www.facebook.com/captainimaginaryphoto/

Wonder Woman er skudt af Den Grønne Fotograf https://www.facebook.com/dengronnefotograf/

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.