Arkiv

175 likes for en tåget dino!

posted by Jeppe 06/02/2014 0 comments

Jeg er medlem af forskellige fotogrupper på Facebook. Fælles for dem er, at folk lægger billeder op til konstruktiv kritik og anerkendelse. Nogle gange rammer man plet med billeder, man ikke havde regnet med ville tage kegler.

Min største succes til dato har klart været mine klovnebilleder af min veninde Cia, men selv hun måtte se sig slået af et mobilfoto med en indsat t-rex.

foggy-dino

Jeg ved ikke, om det skyldes billedet i sig selv eller om det var den tilhørende tekst, der fik folk til at gå i ”like”-mode, men i skrivende stund har billedet fået 175 likes og 52 kommentarer. Det havde jeg ikke forudset.

Jeg elsker Facebook som medie. Der findes alle slags mennesker, som i den virkelige verden, men her kommer alle sider af folk frem, gode såvel som dårlige. Især fotogrupperne er børnehaver for voksne mennesker. Der er som regel nogle virkeligt dygtige fotografer, modeller og andre involverede, der smider billeder op til offentligt skue i disse grupper.

Hvis du brænder for at deltage, så søg om medlemskab hos enten Modelfotograferne eller Danske Fotografer.

Måske også noget for dig ...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.